lørdag 19. april 2008

Bryllupsbildene våre

... er så vanskelig å komme i gang med. Men på treffet om fredagen hadde jeg fått en utfordring av ninahp, om å scrappe nettopp disse.



Ellers går livet omtrent som det pleier. Jeg er fremdeles sykemeldt, og vanker på sykehuset. Men det går ihvertfall fremover. Til torsdagen skal Lars og jeg reise på vår første tur uten barn. Langweekend som skal nytes i Budapest. Gledegruer meg. Også kom det jo akkurat på messa selvfølgelig. Men sånt kan man ikke velge når man får en tur. Kjempe spennende blir det ihvertfall.

onsdag 16. april 2008

Noah 2 år!!!


I dag er det 2 år siden Noah ble født!!! Ikke begriper jeg hvor tiden blir av! Synes ikke det er lenge siden han kom til denne verden.


Toåringer er storfornøyd med pakker og kakespising i dag. Lille, store vakringen min.

lørdag 12. april 2008

Tenna ramler ut...

...og da måtte jeg jo frem med kamera, og resultatet ble denne LOen. Har brukt de nye arka fra Fancy pants. Litt uvant å bruke så klare rene farger, men her er ihvertfall resultatet:


Ellers er øyet endelig mye bedre. ingen lovnader om at synet blir som det var, men ikke like vondt. Bare denna sabla hueverken igjen nå. Så vi får bare ta ting som det kommer. Scrapper og koser meg når formen tillater det.

søndag 6. april 2008

Diva mars

... avstemninga er over. Og denne gangen kom jeg på 7. plass, og er godt fornøyd med det.



Helga har gått rolig for seg. Fredag kveld og natt monterte jeg bryllupsinvitasjoner sammen med noen venninner. Så da var denne vårens bryllupsinvitasjoner ferdige. Da er det bare bordkort til 150 mennesker igjen. *ler*



Ellers er øyet er alt annet enn bedre, og jeg er sliten av å ha vondt og ikke se.



Gleder meg til tirsdag. Da blir det en tur på Scrappiness (til en forandring), og formiddagen skal tilbringes der og scrappe litt. Gleder meg veldig.



Legger ved denne rundens diva bidrag

onsdag 2. april 2008

Jeg vant...

... jeg vant, denne ukas ligarunde på scrapping.no, og jammen ikke magasinskissekonkurransen på Minneriket! Kjempe gøy!!!


Her er de to bidragen:

tirsdag 1. april 2008

Scrappetid

...har jeg masse av om dag. Er sykemeldt ennå, og da er det godt å ha litt annet å tenke på. Ikke for det, ingen storproduksjon. Men bare jevn pusling.