mandag 28. januar 2008

Scrappekrigen...


...er gøy!


Og jammen kom jeg ikke på første plass i gruppa mi denne uka også!

nesten så jeg ikke har tid til å reise til Thailand! He he!


Denne ukas oppgave bad på utfordringer, men nå er den unnagjort også, så får vi se.

(Legger ved ukas oppgave, en lifta av Carina123)

søndag 27. januar 2008

Award og utfordring til meg også...


Takk for awarden Nina, gleder meg til fredagen, ja!!!
Synes Maria fortjener en sånn også. Mye msn-moro har vi, også deler du villig av babylukta...
Også var det enna utfordringen som jeg har fått fra Wenche og Nina, der jeg skal utfordre sju andre til å skrive syv sannheter om seg selv...

Jeg leter i bloggerenes verden, og utfordrer...

Også var det dissa sannhetene:
1. Gutta mine er livet mitt.
2. Jeg er veldig glad i jobben min.
3. Jeg er glad i å lage mat.
4. Jeg er avhengig av internett.
5. Jeg er evig verpesjuk.
6. Jeg er langsint.
7. Jeg tror egentlig at jeg er 16 år ennå

tirsdag 22. januar 2008

Scrappekrigen...

... er i gang. Krigen byr på store utfordringer, og det er morsomt. Forrig oppgave var freestyle, med "found objekt". Ikke så veldig begeistra for freestyl til mine bilder, men dette var selvfølgelig en utfording jeg ikke kunne la være. Resultatet kom på delt 1. plass i gruppa mi, og det er jo ikke værst synes nå jeg.



Ellers er jeg ferdig med månedens diva, og krigens tredje oppgave i dag. Nå koser jeg med neste ukes skisse-o-mainia. Ellers ligger en halvferdig LO her, som er til skissekonkurransen på Scrappiness, også oppdaget jeg at det foregikk en cup på Papirgleder, den vil jeg være med på hvis jeg får tid... Scrappedugnaden er unnagjort...



Ellers på hjemmebane begynner gutta og bli friske. Noah hadde siste legebesøk i går, og alle prøver var fine, så i morgen blir det barnehage!!! Fjerde dage siden jul..

onsdag 16. januar 2008

Sykdom, sykdom, sykdom...

Igjen har jeg hatt en friperiode som jeg har tilbragt med å ta vare på syke barn. Stakkars små, en uke friske fikk de være nå. Noah med øyeinfeksjon og lukas med ørebetennelse, og mor sjøl har litt problemer med å svelge.


Litt tid til scrapping har det jo blitt i mellom slaga, og den lille stunden det er stille mens de sover. Skisse-o-mania, diva, scrappedugnaden og snusa litt på http://www.pencillines.com/. Kjempe morsomt!


Til fredagen er det treff på Scrappiness, men det får desverre ikke jeg vært med på. Må jobbe denne gangen gitt... Men 1. februar, da er jeg klar!

onsdag 9. januar 2008

Scrapper og scrapper...

...ja, tenker på scrapping hele tiden om dagen. Inne i en veldig produktiv periode. Våkner om natten og har nye ideer til den neste LOen..., ikke bra... He he! Håper nesten det roer seg litt snart...


Ellers har vi hatt litt snø, og det var koselig. Hele søndagen var vi ute fra tidlig om morgenen til langt på kveld. Gutta storkoste seg, og klarte å slite ut et akebrett i år også. Ha ha! Og da ble noen snøbilder i år også.


Legger ved noen LOer fra årets siste diva...

fredag 4. januar 2008

Godt nytt år!


Fire dager inn i det nye året, så er det helg igjen. Syntes det var godt å komme tilbake til hverdagen, men to dagers arbeidsuke er ikke å forakte. Håper på en rolig helg med friske gutter. I natt har Noah sovet en hel natt, det har ikke skjedd siden i fjor, eller den siste måneden.


Litt snø har det kommet, og i morgen håper jeg at Lukas har lyst til å prøve de nye skia sine. Han gir opp så lett, liker ikke å falle...


Litt scrapping blir det vel denne helgen også. Har meldt meg på scrappekrigen, og er medlem av laget "De stressa". Første gang, og gleder meg veldig.


Legger ved årets siste bidrag til skisse-o-mania. Masse stemmer fikk denne. Kjempe morsomt!